Dior Addict Lip Glow - Hydrerande, naturlig färgförbättrande läppbalsam

Dior Addict Lip Glow - Hydrerande, naturlig färgförbättrande läppbalsam
Brand: DIOR BACKSTAGE
399 SEK
Mer Info!

Certified organic - Vegan

Den första läppbalsamen från Dior tillverkad av 97 % naturliga ingredienser** som subtilt återupplivar läpparnas naturliga färg med en anpassad glöd i sex timmar*** och återfuktar läpparna i 24 timmar.*

Ett nytt couture-fodral, en unik**** formel gjord med ingredienser av naturligt ursprung infuserad med körsbärsolja och nyanser som passar alla hudtoner: Oefterlikneliga Dior Addict Lip Glow läppbalsam har återuppfunnits med en, som alltid, sensorisk konsistens för läpparna som både förskönar dem och skyddar dem från torrhet.

Multi-funktionella Dior Addict Lip Glow kan bäras ensamt som en läppbalsam eller som en primer under Dior läppstift.

* Instrumentaltest på 11 försökspersoner.
** Mängd beräknad baserat på ISO 16128-1 och ISO 16128-2-standarden. De återstående ingredienserna hjälper till att optimera formelns sensoriska egenskaper och integritet över tid.
*** Instrumentaltest på 20 kvinnor.
**** Hos Dior. Tack vare sin färgåterupplivningsteknik reagerar Dior Addict Lip Glow-läppbalsam på läpparnas fuktnivå för att avslöja en anpassad färg och en subtil glans för omedelbart ökad lyster på hela huden i sex timmar.*

Denna extremt sensoriska balsam erbjuder maximal komfort och långvarig vård: läpparna är återfuktade i 24 timmar.**

* Instrumentaltest på 20 kvinnor
** Instrumentaltest på 11 personer Nya Dior Addict Lip Glow är extra sinnlig och den första* läppbalsam som är tillverkat av 97 % naturliga ingredienser**, något som är avgörande för att skapa en balsam som är läcker och smidig, samtidigt som den är bekväm och närande.

- Körsbärsolja hjälper till att rekonstruera och stärka den naturliga barriärfunktionen i läpparnas hud under appliceringen. Balsamen ger en känsla av omedelbar komfort och läppvård.
- En olja med en sammansättning som liknar lipiderna i läpparnas hud bidrar till komfort och läppvård, samtidigt som den hjälper till att bevara återfuktning och ge näring åt läpparna.
- Sheasmör omsluter huden i en mjuk kokong.
- Solros- och risvax garanterar ett stift med större soliditet som smälter samman med huden för att frigöra precis rätt dos läppvård.

* Hos Dior.
** Beräknad mängd baserad på standarderna ISO 16128-1 och ISO 16128-2. De återstående ingredienserna hjälper till att optimera formelns sensoriska egenskaper och integritet över tid. Dessa nya** nyanser är ännu rikare* och utformade för att möta kvinnors och mäns behov baserat på deras önskningar och hudton. Dior Addict Lip Glow-läppbalsam infuseras fortfarande i sin kärna med färgåterupplivningsteknik som anpassar sig till pH-värdet i varje persons läppar för att erbjuda anpassad färg och ge precis rätt dos färg samt en subtil glans och läppvård.

Hela hudfärgen förbättras omedelbart med förskönade glödande läppar.

* Jämfört med det tidigare nyanssortimentet för Dior Addict Lip Glow läppbalsam.
** Hos Dior.


GOOD FOR YOU
Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung